Es troba situar al centre de Santa Coloma de Gramenet en una antiga casa senyorial que va ser remodelada per convertir-la en un restaurant. No obstant això, es va voler conservar la distribució pròpia d'una casa, amb menjadors petits però amplis que li donessin un aire més íntim i acollidor.

Amb una capacitat total de 110 comensals, el restaurant disposa de dues plantes.

 

La planta baixa compta amb dos menjadors i un saló privat per a uns deu comensals. Aquest últim és molt sol·licitat per a reunions privades d'empresa o per a petites celebracions familiars.
Aquesta planta del restaurant té una capacitat de 60 persones. Tots els menjadors tenen finestres que donen a l'exterior el que proporciona a les instal·lacions una bonica llum natural. Té dos lavabos, un d'ells preparat per a minusvàlids.

A més, disposa d'una planta superior, per uns 50 comensals, ideal per a celebracions com a noces reduïdes, batejos, comunions o menjars d'empresa.

 

La nostra Terrassa:
El pati de l'entrada disposa d'un bonic jardí amb arbres centenaris que li donen un aire molt acollidor. A la primavera i a l'estiu es poden col·locar taules per uns 40 comensals.

Vina i descobreix el restaurant Isalba.

Isalba restaurante
restaurante santa coloma isalba
isalba restaurant
menu isalba
cenar en santa coloma